Hva er digital synlighet?

Hva er digital synlighet?

Det kan godt hende du allerede har en butikk, eller selger tjenester og produkter der du bor. Det er ingenting i veien med denne løsningen og kanskje det du skal fortsette med. Men potensialet ditt er kanskje ennå mye større enn du ante. Når pengene ikke strekker til, og du hver gang må prøve å få endene til å møtes, så er det ikke alltid like morsomt. 

Det er ikke sikkert det skal så mye til - og med oppmerksomhet på nett så kan du øke fortjenesten din mye mer enn du ante. Selvfølgelig vil det være mer arbeid, men kanskje bare for en stund. Kanskje det viser seg at dine produkter er mer unike enn selv du turte å tenke på. Vi har løsningen her, slik at du kan få mer digital synlighet. Men hva er det og hvordan går du fram?


La oss se nærmere på det.

Digital synlighet

SEO søkemotoroptimalisering

Hvem vet når slutten av internett kommer, men foreløpig er det ingenting som ser ut som kan stoppe det. Det fins allerede milliarder av nettsider og stadig flere kommer til. Er det noe vits å prøve å tjene penger på internett, når det fins så mange der ute allerede? Vel, med SEO kan du bli synlig og det er den måten du kan bli med på eventyret, du også. Mange tror at Norge er så langt framme når det gjelder nettbasert integrering, men fortsatt er det store muligheter for å lykkes. Om ikke du gjør det, vil noen andre gjøre det.

SEO handler om å arbeide godt med innholdet og bygge nettsidene slik at de når fram til leseren. Utsøkt innhold selvfølgelig, men også tilrettelagt for ulike enheter, nettverk og plattformer. SEO handler derfor om å bygge innholdet optimalt slik at søkemotoren (som regel Google eller lignende) kjenner ingen innholdet ditt som relevant, autoritært og nyttig.

SEM søkemotormarkedsføring

SEM er i mange tilfeller nyttig, der man betaler søkemotoren (det er slik de tjener penger) for å linke enkelte søkeord mot din nettside. Eller sagt på en annen måte, nettsiden din blir synlig, rangert høyt, eller tidlig, når noen søker på et ord. La oss si det er joggesko. Dersom du har gjort innholdet ditt optimalisert, så vil din nettside vises når noen søker rimelige joggesko, eller beste joggesko, eller hva det måtte være. Beviset for at du har brukt SEM er merket ved annonsen din, som forteller dem som er observante at annonsen er finansiert.

CRO Konverteringsoptimalisering

Men målet er ikke bare å bli synlig. Man vil jo tjene mer penger på prosjektene sine. Konvertering handler om å gjøre potensielle kunder om til reelle kunder. Det kan være med e-post tilbud (smarte måter for å hanke inn lesere vil bli gitt utførende om du leser videre). Man må kunne analysere tall fra plattformen om hva lesere ser etter, hvilke produkter de ser på, hvor lenge de er på siden også videre. Alt dette og enda mer kan vi hjelpe din bedrift med slik at den blir optimalisert.

Analyse

Ved å gå inn å analysere resultatene, så kan man gjøre endringer og tiltak som vil øke fortjenesten. Du selv trenger ikke å tenke på uttrykk som bounce rate, key performance indicators, da+ også videre. BG Tekst har lang erfaring med å analysere datamateriale fra utdanning og egen praksis. Analyse gir deg input og output, fordi du med de riktige verktøyene finner ut hvor du står i dag, og hvor du vil nå med de rette tiltakene. Analyse er derfor noe som ikke bare kan brukes for å optimalisere nettsider med, men også i de fleste situasjoner i livet, enten det er i arbeid eller på fritid.

Hvorfor velge en skribent?

Det er ingen tvil om at det er du selv som vet best hva du vil skrive om på nettsidene dine. Men det er ikke sikkert du vet hvordan du skal få det ned slik at søkemotoren oppfatter det du skriver på en måte som genererer mer interaksjon, flere salg og mer digital synlighet. 

Søkemotoren for sin del er helt avhengig av økt aktivitet, og dersom du gjør tingene riktig, så vil den premiere deg med høy rangering. Man kan også kalle det tidlig rangering, fordi med en gang du trykker på knappen, så begynner søkemotoren å filtrere millioner og milliarder av filer og nettsider, nøkkelord og fakta, slik at ditt søk henspeiler seg i søkene som dukker opp.

Det tar deg mye tid å skrive innhold, legger til lenker og bilder. Bygge opp teksten slik at den blir mest mulig optimalisert. I tillegg skal jo innholdet selge. Kanskje har du produkter på nettsiden din, eller du vil få fram dine geniale ideer på en nylig måte. En digital synlig måte som brer om seg utover by og land. For selv om du kan tjene på Google Ads og annonser i tillegg, så er det dine lesere og potensielle kunder du må fange oppmerksomheten til. Med en skribent som hele tiden støtter og gjør innholdet optimalisert, så er sjansen til stede for at du lykkes.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hvorfor bruke en skribent?

Hvordan bli fortrolig med nøkkelord?